Merkel komt naar Middelburg, Voorpost ook!

Nederlands English Deutsch Francais Magyar Polski

Voorpost gaat betogen tegen Angela Merkel bij uitreiking ‘Four Freedoms Award’

De nationalistische actiegroep Voorpost gaat op donderdag 21 april a.s. betogen bij de uitreiking van de ‘Four Freedoms Award’ 2016 aan Bondskanselier Angela Merkel. Voorpost vindt het onaanvaardbaar dat Merkel de prijs ontvangt. De juiste plek voor Merkel is niet Middelburg, maar het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Voorpost is het absoluut niet eens dat Merkel de prijs ontvangt omdat alles wat zij doet lijnrecht indruist tegen de vermeende vrijheden van Roosevelt. Inspirator van de prijs, de Amerikaanse oud-president Roosevelt stelde dat voor het voortbestaan van een duurzame democratie iedereen recht heeft op vier fundamentele vrijheden:
– de vrijheid van meningsuiting;
– de vrijheid van godsdienst;
– de vrijwaring van gebrek;
– de vrijwaring van angst.

Voorpost is van mening dat Merkel voor geen van deze vrijheden staat. Lees onze gehele verklaring hier.

Op donderdag 21 april zal Voorpost betogen tegen de komst van Merkel en tegen de prijsuitreiking. De manifestatie van Voorpost zal plaatsvinden op de Dam in het centrum van Middelburg. De manifestatie is aangemeld bij de gemeente. Op zaterdag 16 april jl. is er in Middelburg een folderactie gehouden om het publiek te informeren.

Om de manifestatie in goede banen te leiden zijn er richtlijnen. Wij vragen aan alle deelnemers om deze richtlijnen uitdrukkelijk te volgen. Houd deze pagina en onze Facebookpagina om het laatste nieuws te volgen!

Kijk op de kaart voor een routebeschrijving!

Kom je met het openbaar vervoer? Hieronder wordt de looproute vanaf het station weergegeven.

20160421_Middelburg_route