Voorpost in Vlaanderen

Onze publicaties
Zes maal per jaar valt bij de leden en abonnee’s ons strijdblad Revolte in de bus. Vijf normale nummers en één themanummer. Daarnaast ontvang je 10 maal het Vlaamse Berichtenblad, waarin alle alle activiteiten voor de komende maanden staan aangekondigd. Naast dit alles geeft Voorpost brochures uit over allerlei onderwerpen. Klik hier om ons actiemateriaal te bekijken. Op dit moment is Nick van Mieghem actieleider van Voorpost Vlaanderen.

Daarnaast kan je, ook als niet-lid, op de hoogte blijven via TwitterYoutubeFlickr en Facebook.

Is er een leeftijdsgrens bij Voorpost?
Voorpost hanteert geen leeftijdsgrens. De leden van Voorpost bestaan uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Onze acties en activiteiten zijn op verschillende doelgroepen afgestemd. Een ieder die de ideologie en de doelstellingen van Voorpost steunt is van harte welkom.

Moet ik als lid meedoen met acties?
Als lid van Voorpost ben je vanzelfsprekend niet verplicht mee te doen aan de acties. Je kunt ook gewoon lid zijn en bijvoorbeeld alleen onze bijeenkomsten bijwonen.

De kosten
De lidmaatschappen / contributies kunnen ieder moment van het jaar ingaan en hebben een looptijd van een jaar. De kosten:

  • lidmaatschap inclusief abonnement op de Revolte: € 20,-.
  • uitsluitend een abonnement op de Revolte: € 15,50

    Info aanvragen
    Eerst meer informatie over Voorpost ontvangen per post? Vraag dan gratis en vrijblijvend een informatiepakket aan.

    Lid worden
    Wij hopen dat na deze beknopte uitleg wij je aanmelding tegemoet kunnen zien en dat wij in de toekomst samen met jou voor een onafhankelijk Vlaanderen en een Heel-Nederland kunnen strijden. Je hebt kunnen lezen dat Voorpost een serieuze actie- en vormingsgroep is waar op z’n tijd ook veel wordt gelachen. De vraag is niet alleen of Voorpost is iets voor jou, maar ook of jij iets bent voor Voorpost! We zien je graag bij Voorpost!