Actieleider Voorpost Vlaanderen

Nick werd geboren in de rebelse stad Gent. Hij was tot zijn 26ste in het Gentse gehuisvest en vertoefde er in de buurt van ‘de Brugse Poort, de Muide en het Van Beverenplein’. Al zeer vlug stelde hij vast dat criminaliteit en islamisering in een sneltempo opgang maakten in deze Gentse volkswijken. Hij zag de gezellige volksbuurten ten onder gaan en veranderen in multiculturele wijken waar gezelligheid en veiligheid ver te zoeken zijn. Hij ergerde zich steeds meer aan het lakse optreden van de links socialistische elite die in Gent deze ‘weg met ons’-mentaliteit hoog in het vaandel voerde en voert.

Zijn Vlaamse overtuiging heeft Nick nochtans niet meegekregen van zijn familie. Zo goed als zijn hele familie was/is terug te vinden binnen de socialistische zuil. Nick ging dan ook niet naar het flamingantisch VNJ, maar kwam terecht bij de socialistische Rode Valken. Nadien ging Nick aan de slag als havenarbeider, waar hij te midden van het volk, te midden van de arbeiders zijn weg naar de Vlaamse Beweging vond.

Als man van de actie en de durvende daad was zijn keuze voor toetreding tot Voorpost dan ook  het logische gevolg. Ondertussen is hij reeds jaren actief als kringverantwoordelijke van Voorpost Gent. En in 2013 droeg voormalig actieleider Luc Vermeulen de fakkel aan hem over. Met Nick als actieleider zal Voorpost ook in de komende jaren op de voorposten van de Vlaamse en Nederlandse beweging staan. Verder wil Nick, samen met een stevige ploeg militanten, Voorpost verder uitbouwen in de verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen.

Meer weten over de actieleider van Voorpost Nederland, Florens van der Kooi? Kijk hier.

Nick_van_Mieghem_sporenherdenking Nick van Mieghem